Back to Website
Colleen

Colleen Jolly is an AFAA-certified personal trainer, elevatED-certified pole teacher, entrepreneur and pole dance competitor. She has been poling for five years, is the CEO of THE INTERNATIONAL POLE CONVENTION and teaches pole dancing online for 123Poling.com and in the DC metro area at FIT4Polers and MyBodyShop. She is active in leadership roles and Board positions in arts and association non-profit organizations; and is also an award-winning pole dancer, artist, writer, and speaker on visual communications and general business topics around the world.

Colleen is the sole owner of THE INTERNATIONAL POLE CONVENTION and manages every aspect of the event. If you have a question about performing, exhibiting, attending, sponsoring, volunteering or anything else — email her!


Thursday
12:00
 
1:00
AM PoleCon 2021: Location and Date TBD
9:00
 
1:00
PM Myofascial Certification with Rad Roller
5:00
 
6:00
PM PoleCon 2020 Weekend Pass (Thursday-Sunday)
5:00
 
6:00
PM PoleCon 2020 Junior Weekend Pass
5:30
 
6:30
PM PoleCon Opening Reception
6:00
 
6:30
PM Para Pole
6:00
 
10:00
PM Sexy Showcase ONLY Ticket
6:30
 
8:30
PM Sexy Showcase, Sponsored by Nandzins
Friday
9:00
 
10:00
AM Train healthy hands and functional grip strength with Dr. Misty, Free 60 min Workshop
9:00
 
10:00
AM PoleCon 2020 Day Pass Friday
9:30
 
11:00
AM PowerFlow Showcase
10:30
 
11:00
AM Grip Gripes with Kate E. Gaga, Free 30 min Seminar
11:00
 
12:00
PM Pole Comedy Showcase
11:00
 
12:00
PM Flexibility Flow with XPert Fitness, Free 60 min Workshop
12:00
 
1:30
PM Lunch!
1:30
 
3:00
PM Pole Masters Showcase Sponsored by Defying Gravity Activewear
1:30
 
2:30
PM Femme Fatale: Unleash Your Inner Vixen with Jade the Serpent, Free 60 min Workshop
2:30
 
3:00
PM Building a Warm up with Samantha, Free 30 min Seminar
3:00
 
4:30
PM Low Flow Showcase, Sponsored by Liquid Motion
3:00
 
3:30
PM Aural Fixation with Mel Hyde, Free 30 min Seminar
3:30
 
4:30
PM Women's Self Defense with KB, Free 60 min Workshop
4:30
 
5:30
PM Men of Pole Showcase
4:30
 
5:30
PM When in Doubt Shimmy with Ziva, Free 60 min Workshop
5:30
 
7:00
PM Queer Showcase
5:30
 
7:00
PM Stripper and Sex Worker Discussion Panel moderated by Nia Burks of Butter+Filth, Free 90 min Panel
8:00
 
10:30
PM Black Girls Pole Showcase, Sponsored by PoleSmart
Saturday
12:00
 
1:00
AM PoleCon 2021 Saturday Pass: Location and Date TBD
9:00
 
10:00
AM Liquid Motion Certification Teaser with Jeni Janover, Free 60 min Workshop
9:00
 
10:00
AM PoleCon 2020 Day Pass Saturday
9:30
 
11:30
AM Troupes and Groups Showcase Sponsored by the Chrome Bar
10:00
 
10:30
AM Mobility, Recovery, and Injury Prevention for Pole Fitness with Rad Roller, Free 30 min Seminar
10:30
 
11:00
AM Digital Marketing with Colleen, Free 30 min Seminar
11:00
 
12:00
PM Meditation/Yoga for Aerialists with Natalia, Free 60 min Workshop
11:30
 
12:00
PM Youth Showcase
12:00
 
1:30
PM Lunch!
1:30
 
3:00
PM Up and Coming Stars Showcase
1:30
 
3:00
PM Plus Size Poler Panel Moderated by Dangerous Curves, Free 90 min Panel
3:00
 
4:00
PM Bourbon Street Legal with Allie, Free 30 min Seminar
3:00
 
4:00
PM Freestyle Showcase, Sponsored by Butter+Filth
3:30
 
4:30
PM Wine and Go Dung with Wilde Wayde and Aimee Cartry
4:00
 
5:00
PM Dangerous Curves Showcase Sponsored by Nandzins
4:30
 
5:00
PM How to build a winning competition routine with Paige, Free 30 min Seminar
5:00
 
6:30
PM Contemporary/Artistic Showcase Sponsored by contemPOLEary DANCEWEAR
5:30
 
7:00
PM Queer Pole Panel Discussion moderated by Dalton Rhodes and Kate E. Gaga, Free 90 min Panel
6:30
 
7:30
PM Creepy Showcase Sponsored by Made By Morteica
7:30
 
8:30
PM Black Girls Pole Meet-Up
8:00
 
11:00
PM Black Girls Pole Showcase ONLY Ticket
Sunday
9:00
 
10:00
AM Amorous Chair with Tanya, Free 60 min Workshop
9:00
 
10:00
AM PoleCon 2020 Day Pass Sunday
9:00
 
9:30
AM Breakfast!
9:30
 
10:30
AM Experimental Showcase
10:00
 
10:30
AM Building a Future Together with Annemarie Davies, Free 30 min Seminar
10:30
 
12:00
PM Aerial Showcase
10:30
 
12:00
PM Race and Cultural Appropriate Panel Discussion moderated by Black Girls Pole, Free 90 min Panel

See other staff members