Back to Website
PoleCon

Friday
9:00
 
10:00
AM Connective Stretching with the Pole Digger, Free 60 min Workshop and Demo
10:00
 
10:30
AM Pole in Entertainment with Lily, Free 30 min Seminar
10:30
 
11:00
AM Point Your F*n Paws with Jordan Mazur, Free 30 min workshop
11:00
 
12:00
PM Flexibility Flow with XPert Fitness, Free 60 min Workshop
1:30
 
2:30
PM Femme Fatale: Unleash Your Inner Vixen with Jade the Serpent, Free 60 min Workshop
2:30
 
3:00
PM Keep Calm & Comp Prep with Wren Amelia, Free 30 min Seminar
3:00
 
3:30
PM Yay Abs! with Kate Garcia, Free 30 min Workshop
3:30
 
4:30
PM Shoulder Prehab with Fran, Free 60 min Workshop
4:30
 
5:30
PM Sh!t Happens with Mel Hyde, Free 60 min Workshop
5:30
 
7:00
PM Stripper and Sex Worker Discussion Panel, Free 90 min Panel
Saturday
9:00
 
10:00
AM Liquid Motion Certification Teaser with Jeni Janover, Free 60 min Workshop
10:30
 
11:30
AM Enhance Shoulder Function with Myofascial Release with Rad Roller, Free 60 min Workshop
10:30
 
11:00
AM All About the IPIA with Colleen Jolly, Free 30 min Seminar
11:30
 
12:00
PM Trading, wealth building and finan-cial litera-cy with Kim Torres @theforexchic, Free 30 min Seminar
1:30
 
3:00
PM Plus Size Poler Panel Moderated by Dangerous Curves, Free 90 min Panel
3:00
 
3:30
PM Funnel Hacking: The Death of the Website, Making Money On Social Media, and Leveraging Your Following with AccroBrandon, Free 30 min Seminar
3:30
 
4:30
PM Zumba Class with Mina, Free 60 min Workshop
4:30
 
5:30
PM Amorous Chair with Tanya, Free 60 min Workshop
5:30
 
7:00
PM Queer Pole Panel Discussion, Free 90 min Panel
Sunday
9:00
 
9:30
AM Wave Legs, Kips and More Floorwork with Sutra Winter, Free 30 min Workshop
9:30
 
10:30
AM Haute N Heels with Crystal Belcher, Free 60 min Workshop
10:30
 
12:00
PM Race and Cultural Appropriate Panel Discussion moderated by Black Girls Pole, Free 90 min Panel

See other staff members